Renoveduch - Bañera por ducha
hero-right

Canviar banyera per dutxa a Girona

Pressupost Gratuït, sense compromís, en el dia

No pagues fins al final

Et donem 250 euros per la teva banyera

Preus directes de fàbrica

El teu canvi en 24 hores

  Sí, he llegit i accepto la política de privacitat i que em contactin per rebre resposta a la meva sol·licitud de pressupost.

  No pagues fins al final

  Finançat al 100%

  250€ per la teva banyera

  Tria entre 3 regals

  SIN INTERESES 2SIN INTERESES 1

  Opinions Girona

  Gema

  Gema

  Se nos hizo muy sencillo la compra en cada duda que nos surgió y luego muy atentos con mis padres por ser mayores…. El señor que vino a tomar las medidas muy correcto y asequible y los dos super trabajadores.

  Rodrigo

  Rodrigo

  Estamos muy contentos con la renovación de nuestro baño por Renoveduch. Desde el diseño hasta la entrega, Renoveduch realizó un gran trabajo.

  Fran

  Fran

  El técnico de 10, encontró soluciones muy practicas en un baño con bastantes problemas, bañera picada, humedades, etc… la calidad de los materiales es buena y la ejecución en el tiempo que comenta.

  Xavier

  Xavier Muñoz

  Muy profesionales, los operarios muy limpios en los trabajos de la obra. Recomendable 100%.

  Pablo

  Pablo

  Son muy profesionales en cambiar bañera por ducha. Máxima calidad y diseño en acabados con un precio justo.

  Susana

  Susana

  Muy contenta con el trabajo y la calidad de los materiales. En 24h te dejan un baño espectacular. Vienen puntuales y a pesar de la rapidez de su trabajo todo queda genial.

  Iñigo

  Iñigo

  Recomiendo Renoveduch 120%. Puntuales, casa protegida con cartones y más, la obra duró 7 horas y todo perfecto. La visita del comercial es fundamental para ver materiales, precios, etc…

  Sonia

  Sonia

  Me lo recomendó una amiga pues quedó súper contenta del trabajo que le hicieron y lo rápidos que son. En 1 día te cambian la bañera por una ducha.

  Factible

  Sense sortir de la teva pròpia casa

  Còmode

  Assessorament especialitzat

  Senzill

  Mesurament del teu bany per especialista

  Fiable

  Productes de primera qualitat

  Magnífic

  Diverses possibilitats de pagament

  Renoveduch és l’empresa líder en reformes de banys a Catalunya i sobretot a Girona, amb més de 15.000 reformes del bany realitzades i ens posicionem com una de les empreses més importants a nivell nacional dins del sector del canvi banyera per plat per dutxa, amb nombroses delegacions per tot el país. Som especialistes en reformes exprés i sense molestes i duradores obres! Canviar banyera per dutxa a Girona en 24 hores és ja tota una realitat possible. També fem reformes de banys complets.

  El canvi de banyera per dutxa a Girona es realitza amb plats de dutxa extraplans, antilliscants i totalment antibacterians, amb textura pissarra i el disseny més modern. Els vells i problemàtics plats de porcellana s’han quedat en un segon pla, donant lloc a aquest tipus d’instal·lacions. A Renoveduch oferim una garantia de 4 anys que és un valor afegit per a qualsevol que tingui al cap realitzar la reforma. A més, els nostres plats de dutxa tenen totes les certificacions de qualitat i passen un exhaustiu control abans de la instal·lació dels mateixos.

  Sens dubte el motiu més important per canviar banyera per dutxa a Girona és l’elevat percentatge d’accidents que ocorre al nostre habitatge dins del bany, gairebé sempre motivats per relliscades en les perilloses banyeres. Per això, eliminar-la i instal·lar un plat de dutxa és l’opció més recomanable en aquests casos. També guanyarà espai, confort, estalvi d’aigua i comoditat a l’hora de netejar el quart de bany. No ho dubtis més i tria Renoveduch. Perquè 10 anys fent reformes ens avalen!

  Així treballem!

  Pressupost Gratuït, sense compromís, en el dia

  Et donem 250 euros per la teva banyera

  Preus directes de fàbrica

  El teu canvi en 24 hores

  No pagues fins al final

   Sí, he llegit i accepto la política de privacitat i que em contactin per rebre resposta a la meva sol·licitud de pressupost.